вівторок, 29 січня 2013 р.

а я все догоняю )))

да-да-да. благодаря Кате и 7развороту девочки уже доделали, да любуются готовыми работками-альбомчиками, а я еще где-то сзади страниц на две так ))) ну сейчас немного исправлюсь, одну доделала.
у меня она 11 и очень зимняя Сашка.

вівторок, 22 січня 2013 р.

№ 10 альбомчика Саши

ну вот и 10 доделалась. почти что )))) не хотело там солнышко жить, у Катюшином альбомчике на этой страничке тучка и дождик, ну а у меня солнышко. долго оно не хотело появляться, а теперь вот засияло )))) правда, его еще обошью бисером, да надо ждать выезда в магазин по маленький желтенький бисер ((((


понеділок, 21 січня 2013 р.

Valentinka for Prettygirl

це сюрприз, тому мало що можу написати ))))) але валентинка для дуже хорошої людини, від палко закоханої !!!! хай їм світить сонечко кохання на довгії літа!!!

суботу, 19 січня 2013 р.

Welcome to Gawaii party

і так ми на Гаваях!!!!! Дякуючи Юлі, яка влаштувала тематичну вечірку свого день народження! феєрія фарб і музики. Алоха, люди!!!!!  так получається, що пливу я в бік кардмейкінга )))) обіцяла дошити сонечко і показати сторінку із Сашиного альбомчика, а замість цього покажу листівочку на ДН на Гаваях, цікаво?

середу, 16 січня 2013 р.

запишусь на цукерку 2

яко я тілько починаючий, то ще не зовсім зрозуміла, як записуватись ,але спробую другий раз взяти участь в цукерочці від Юлі
якщо я правильно розумію, то це свого роду лотерея, так? дівчата хелп мі. від мене треба лиш писати смс тут із ссилкою на вашу цукерку ,а тоді чекати розіграшу лотереї, тобто, цукерки/конфетки як кажуть? )))))))))) виграти хочеться, звичайно, б оя інколи і справжні лотерейки купляю, хоча як казав один проф.Олійник  -в лотерею я виграв два рази, перший раз женив сина, другий дочку))))))))

идем дальше страничка 9

по заданию проекта от Кати  делаю странички 9 и 10. 9 сейчас покажу, а 10 мне надо дошить моему домику солнышко, сфоткать и выставить. поэтому 10-я будет завтра.

обложка с медведями

у меня весь альбом медведи )))) есть они и на обложке. обложка мягкая, две штуки верхняя и для последней странички. альбомчик на кольцах, поэтому и обложки не соединяю между собой.





понеділок, 14 січня 2013 р.

Для любименькой дочурки

ну вот, собственно работа, которая и привела меня в скрап-секту )))) альбомчик 30х30 с множеством фоток моей любименькой доченьки, собственно поэтому и Скрапомама появилась. альбомчик я делаю параллельно с проектом Детский сад , вот только сейчас я их догнала. хочу написать огромное СПАСИБО КАТЕ, за то что вдохновила меня на сотворение такого замечательного альбома. конечно, я еще только учусь,  и многие вещи мне пока не даются легко, но я ОЧЕНЬ стараюсь. да уже то, что я взяла в руки машинку и начала ШИТЬ, говорит о многом. Спасибо Катя еще раз.
ну а теперь немного расскажу чего я наделала, нравиться конечно безумно, а главное, в такой альбомчик РЕАЛЬНО влазит очень много фоток, еще раз спасибо большое Кате за советы по разворотам.
страница первая. ну я здесь пока фотки выставлю, как делала, по очереди, а потом если, буудет мин свободная, то после вставки люверсов, дофоткаю итог.
ну вот, мне почему то виделось на первой страничке дочку за рулем )))))

середу, 9 січня 2013 р.

МК м"яка обкладинка

ну власне, як майстер клас. напишу для себе порядок дій, бо легше читати зі своєї сторінки, де все планую писати для себе. швидко знайти )))) робила трохи по оцій  ссилка , трохи по забула якій))) , бо у мене альбом буде на кріпленні люверс+кольца, тому у мене дві окремі обкладинки.
спочатку вирізаю картон потрібно розміру, в даному випадку 20смх20см. картон від коробки з під шампанського (новий рік нещодавно був). картон достатньо цупкий, ріжеться погано, але він закриється тканиною, тому це не принципово важливо. хоча звичайно з кожним разом ріжу рівніше і рівніше )))).




четвер, 3 січня 2013 р.

весільне запрошення

для моєї сестрички Юлі. взагалі то, я тільки починаю, і про напрямок кардмейкінгу і не думала. але така подія, як весілля двоюрідної сестри, не може пройти повз мене )))))  зробила їй запрошення, попередньо ми з нею обговорювали деталі. фото робила вночі, жалко, що не видно як красиво переливається сітка і пряжка ))))



середу, 2 січня 2013 р.

Подарунок похресниці







Ходить дядько Миколай, подарунки забирай! Веронічка, моя похресниця, отримала альбомчик 20х20 в м"якій обкладинці для 16 фоток.

Кружева, лєнти, бусінки, підвіски і металеві і пластикові, і об"ємні наклейки з котами і принцесами (я вчасно згадала, щ о  дівчинка то всього другокласниця )))) )

дві фото для прабабусі


аха-аха-аха є у нас ПраБабуся Маруся, просила вислати фото правнучки. Дві фото отримали м"яку обкладинку і поїхали в Карпати жити до прабабульки. Я ще тільки вчуся, ось з квітами поки що зовсім не дружу, оформляю лєнтами, кружевами, бусинками, і ще чимось половини чого я поки що незнаю назви ))))))) зате маю швейну машинку і величезне бажання працювати над собою. цей альбомчик був третім і шви уже замітно рівніші ))))

Мини альбом для Лили


 этот маленький альбомчик делала для своих друзей из Германии. Они были у нас в гостях и им очень понравилась Украина, они улетели, а как то сувениров с нашей символикой увезли мало, вот я для них и сделала маленький альбомчик 16х18 на 16 фоток.
фото печатала черно-белые, между страничками вставляла яркие открытки с видами Запорожья (мой город), декорация минимальная - почтовые укр. марки, ленты с вышивкой,  флажки, машинная строчка.

Перша була бабуня ))))

Ну ось і я тут ))))).  ну а як ІНАКШЕ. я мама пречудової дівчинки на світі, яку я фотографую по 150 раз вдень. нам через місяць буде два рочки, а фотографій тьма-тьмуща. велика дяка Інтернету, знайшла я там свою одногрупницю, і в її роботах знайшла, як можна оригінально оформити фото в альбоми. Валюша, дякую. навчусь тут робити ссилочку, добавлю тебе)))) Валюша

ну і ясне діло, що перший мій критик моя же мама, вона бабуня, одержала на свій ДН міні-альбомчик. )))))))
фотограф з мене поки що такий собі, але я дуже стараюсь.