середу, 30 листопада 2016 р.

Ніжність

Привіт))) Іще є час, щоб встигнути зробити листівочку для SKI по квітковому завданні - біла квіточка+фіолетовий колір. У мене вийшла листівочка, ніжна і проста!

понеділок, 28 листопада 2016 р.

Альбом для себе третій розворот

І ще раз я)))) Ось цей розворот складався трішки довше, бо якось плавно із фрістайлу скочив у міксед медіа)) такий собі лайт міксед або "важкий" фрістайл)))) Фольга, от скажіть - хто її видумав у ОЕ ? ??? У мене одна асоціація - "вмурувати" її в основу, що я і зробила)))
То уже потім, я згадала про зірочки фольговані, і різну вирубку фольговану, і букви......але Фон висох))))
Треій етап СП WinterBook і мій розворот про мою найдорожчу у світі зірочку  -мою донечку!

Мій альбом частина два)))

І допоки є у мене вільна хвилина і готові мої розвороти, добавлюсь я, щоб був стимул зробити усі 6!!! ОМГ)) 6 розворотів)) Люблю менше))) Але вже дороги взад не має)))
Другий розворот по СП WinterBook

Альбом для себе

Куку)) Ось буває так, що і часу зовсім не має, і фото ну дуже-дуже вже особисті, а як надихнуть, то руки чешуться, і посеред ночі замість сну у тебе - альбом!!! Ну прямо, не щоб альбом, а так ...лайт версія, для себе....для своєї сім"ї....без різних там секретів, і різних хитрих технік, а просто чистий релакс і медитація.....
Я думаю, ви уже здогадались, я беру участь в СП WinterBook !!!
Мій перший розворотик, альбом буде 25*30 не стандарт))

неділю, 27 листопада 2016 р.

АТС

Мій улюблений ScrapEgo випустив нове чудесне завдання, дошка натхнення - Погода в домі.
У мене, як завжди, ассоціації. Мій дім в цю хвилину, це те де моя сім"я вкупочці, і це однозначно вихідні! Саме про вихідні у мене вийшла серія АТС.
Ми багацько гуляємо, ходимо в кафе, на МК для діток, навіть Саша мене сьогодні питає - мама, а чого ти мене на вихідних кудись записуєш? Я хочу відпочити)))

Все як я люблю))) З нуля))) В основі гофро-картон від якоїсь великої коробки)))) Покрила медіумом, потім джессо, потім структурка, потім фарби і побільше)))) 
Щось останнім часом полюбила золото))) Чи те, що Новий рік і усе блищить))) Чи що)))
Уже хочеться морозу, снігу і завірюхи! От таку зиму люблю безмежно! Як в Карпатах!
Чекаю вас в завданні, творіть з нами, творіть краще за нас!!!
Люблю і обіймаю!!! І радію, що багатьох із вас знаю особисто!!!!

В роботі використала:
Грунт белый, Джессо белый, Медиум Глянец
Текстурная паста Грубая
Спрей Черная кошка
tutti frutti Лимон
Клей универсальный
Кракелюр Коралловый

вівторок, 22 листопада 2016 р.

КАС для PABD


Привіт друзі. В блозі PABD нове завдання, яке буде йти цілих два місяці! Чудесна палітра!! Як я люблю))) І синеньке і фіолетове)))) Красота одним словом, запрошую вас до участі! У мене вийшла серія із 3 листівочок, КАС )) Практикую, люблю, стараюсь))))

Hi PABD fun's))) Today Nadiya Bilovodenko is here.Our's Challenge 12 is so incredibly inspiring!!!
I did a series of three cards. 

Давайте дивитись ближче)))) Перша листівочка
Let's take a closer look.
The first project


середу, 9 листопада 2016 р.

Альтер для СкрапЕго

Привіт, добрий вечір, хорошого вам дня!!! Я знову щаслива)))) А от чого б і ні)))) Чого і вам бажаю. Знаєте, буває таке у мене - абсолютно не лежить душа до скрапу, більше того, хочеться узяти, скласти усе в коробку і викинути в мусорку, ага, буває, правда, правда! З появою нової камери, таких депресух у творчості поменшало)))) В такі дні. я просто заряджаю батарею і йду гуляти містом, щось знимкую, десь розглядую архітерктуру, десь людей)))) І так може бути з неділю. А тоді, враз, одного дня, відчуваю, що руки чешуться до фарб, от саме тоді я сідаю, і творю. І в такі дні, зазвичай, я роблю проекти для своїїх ДК по графіку на місяць)))) А потім знову гуляю.
Сьогодні альтер, була у нас, в ScrapEgo угадайка ДК. Дівчата в ДК сказали, що мене б упізнали)))) А от з читачами довго ніхто не наважувався мій альтер відгадати)))


понеділок, 7 листопада 2016 р.

Листівочки для PABD

Привіт друзі! Ох і летить уже час)))) Раз і середина листопада, ми тут уже в школу записались, ось із наступної суботи будемо на підготовку ходити. Я поки в шоці....так не віриться, що Сашка така великааааааа......


Hi PABD fun's)))   I really liked our October release, and I played with them. Let's see what I did?
this is my first project - a simply card.
Background i made use a new stencil Abstract Triangle -
I put modeling paste and added the blue color using watercolor.

Привіт усім фанам-штампоманам)))) Моє натхнення для блогу PABD вийшло про реліз жовтня, люблю бескінечно усі штампи, усі трафарети, гралась би і гралась))))