пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Заявочка в ДК

Привіт усім)) Хто мене не знає - то я скрапо-ман, скрапо-фея, скрапо-мама і скрап залежинй чоловік. Кожен рік я собі обіцяю менше робити, менше творити, і нічого з того не виходить))) Навіщо себе обманювати, подумала я і вирішила подати заявочку в ДК Скрапочка. Конкретно із цим чіпиком не знайома, але чіпборд люблю всією душею, і часто, та практично завжди тулю його у свої роботи) Давайте подивимось мої най-най улюбленіші роботи.
І мої улюблені стилі - міксед медіа, фрістайл та КАС.
Почну із сторіночки, люблю їх ніжно, в ній використала чіпик- сердечки, як акценти роботи.
Ось тут відео МК по цій сторіночці


четвер, 22 грудня 2016 р.

Альбом про зиму готовий

Куку)))) Я надіюсь, що лінки іще відкриті, бо я так спішила, що майже встигаю))) Одним словом - Дякую за чудесне СП! І якби би там не було, я брала участь заради альбому для своєї сім"ї, для себе, для тихого і вузького кола, і для спільних переглядів! Я його маю! Новий Рік, приходь, я готова!!!!

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

П"ятий розворот WinterBook

І знову привіт))) Доки мені Сашка розказує казку, то я можу вам показати свій 5 розворот для 5 етапу СП WinterBook . До речі казка про привидів))) А то))) Така у них буде казка на Новий РІк у садочку. Раніше було як - зайчики, білочки, сніжинки і снігурочка. А зараз, така режисура, кожен рік щось нове)))) От і цього року Саша буде синя птаха удачі, круто, правда?

Новорічний альбом для себе

Привіт феєчки! Знаєте, у мене завжди так, почну одну ідею, і дай Бог її закінчити. )))) Значить планувала дуже легкий і мінімальний по декору альбом, боюсь останній розворот чи то обложка буде білий аркуш і фотка. Щось мене від мікседу поки відвернуло, від фрістайлу теж, піду в КАС з НР точно)))))
Маю 4 розворот, і складу собі розворот, красота! Тільки клеїти, дивлюсь ОЕ забула, Господи, думає Надя, кладе ОЕ і чудо, розворот уже складається геть по іншому.

Новий Рік для PABD


Привіт усім))) Навколо такий Новий РІк, що на душі стає так радісно і так тепло, що хочеться обійняти увесь світ! В блозі PABD продовжується завдання палітра, і хто сказав, що вона не Новорічна? Той точно не я )))) У мене вийшли такі собі близнята, які поїхали до Наташі Лой, а вірніше до діток, у мене правда небагато 15штучок всього, але з кожного хоч по одній, а діткам свято, до речі, ще можна долучитись деталі тут.

Hi PABD fans! Аnd today I did two projects for you. Christmas calling!!! you hear it? The air is already hovering flavor of New Year holidays,  here in Ukraine. I came with some more inspiration for challenge #12 which is a color challenge.
I do a lot of cards to my friends and relatives. Who said, that PABD No Christmas stamps? Let's look together!
  

суботу, 3 грудня 2016 р.

Конвертики для фото

 Привіт усім))) Ох уже люблю чіпборд))) І ви любите? А знаєте, що він буває ну абсолютно різний? І ось, я знайшла ідеальний!!! По товщині, по дизайну, по практичності і по "витримуванні" тонни фарб!!!  Мене запросили в ПД Wood chic і зробила конвертики для фото, буду дарувати своїм чудесним сім"ям на Новорічні фотосесії!

Привет всем! И я счастливый человек! Я в восторге от чипборда WoodChic !!! Именно нужная толщина, офигительно-прекрасное качество и стойкость к краскам!!! Зачеттттттттт!!! У меня вышли конфертики для фото, для фотографа. Новый год уже у меня полным ходом!!! Еще раз спасибо за приглашение, и приглашаю к просмотру!


пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

LO for PABD

 Привіт))) Сьогодні день Інтернету, у мене графік))) А як інакше усе встигнути? Я без графіку нікуди))) І подарунки у мене по графіку, аха))) Хоча Олег уміє, мене вічно вибити з нього))) І тим цікавіше життя особисте))) Сьогодні про скрапове життя))) У мене повний Merry Christmas ))) Новорічні фото зйомки, Новорічні проекти для ДК, і пісні на всю гучність, привіт сусіди)))
А ще ну абсолютно часу немає, так у садік попросили Різдвяний віночок, і от візьми Надя і скажі НІ, так ні))))

Отож)) Сьогодні мої роботи для PABD . Заварюйте собі чаю, кави, молока чи какао і вперед гуляти за натхненням!

Hi PABD fans! Today me Nadiya Bilovodenko is here with my inspirations projects! and today I did two projects for you. Make yourself a coffee or tea, please, and let's look closer.  Today I want to show you how versatile is the stamps for scrapbooking.
The first project is miхed media LO.