суботу, 22 лютого 2014 р.

моєму патріоту

Я вдячна кожному патріоту України, який сьогодні ціною власною життя захищає МАЙБУТНЄ нашої держави! як ніхто розумію їхню силу духу, мужність і героїзм. мій рідний брат там, в центрі подій, він не має можливості мені позвонити, розказати, але він в день шле мені смайлика, і я, разом із мамою, знаю що він живий. цього достатньо. найгріше для мене, це цілий день очікування отого СМАЙЛИКА. прочитано/написано/сказано/відзнято мільйон...

я просто УКРАЇНСЬКА дівчина, мама, дружина, сестра....творча людина....вважаю, що в мирний час в білий день НІХТО НЕ МАЄ конституційного/законного/морального ПРАВА наймати іноземних снайперів і розстрілювати беззбройних людей/волонтерів/медиків........світла пам"ять НЕБЕСНІЙ СОТНІ........мені запам"ятались слова хлопців із сотні самооборони, готуючись до ночі на майдані, після денного масового розстрілу, він сказав - у Беркуту і снайперів набоїв на 15 000чоловік, нас зараз 60 000, ВИСТОЇМО !!!!!!!
я пишаюсь чоловіками своєї країни, я вірю в кожного з них, і я знаю, що разом ми сила!!!
пишу 21.02 доки маю пару теплих хвилин, прийшов мені смайлик.......українською мовою розмовляю в житті, у хвилини переживання не думаю як писати...надіюсь що ви мене зрозумієте........

5 коментарів:

  1. Надюня, підтримую тебе і розумію твої переживання. Мабуть дуже тяжко, коли рідна людина знаходиться далеко і в такому небезпечному місці. Але я думаю, що все буде добре і нас чекає хороше майбутнє.

    ВідповістиВидалити
  2. Мы(наша семья) за вас очень переживаем и верим, что всё наладится!!! По крайней мере, мне бы очень этого хотелось...(мама из Корецкого района, папа из Добропольского - переживаем за родственников и мирную Украину...)

    ВідповістиВидалити
  3. Героям слава! Вічна пам'ять Небесній Сотні!

    ВідповістиВидалити
  4. пасиб большой всем за теплые слова!!!!

    ВідповістиВидалити