пʼятницю, 15 січня 2016 р.

Космічні теги

Алоха!!! Були такі собі космічні теги, ще в старому році.....були собі зовсім спонтанно.....от буває таке, відкриваєш коробочку-пакуночок дизайнерський, а ТААААМ ОКЕАН НТАХНЕНННЯ!!!! Є ще у мене у підписниках не ФАНАТИ СкрапЕго??? Тоді натхнення йде до вас!!! Так от, відкриваючи коробульку, мені чесались руки усе те випробувати, і випробувати уже!!! Був вечір)))) Іабсолютно ніяких умов для запису відео-МК, тому і вийшло у мене, скоріш за все, демонстрація НОВИНОК від СкрапЕго!
І мій КОСМОС

Новинок вистачає)))) Прозора структурна паста - то уже сам по собі незамінний помічник для міксед-медіа, можна як самостійно - маску/трафарет і готово, можна добавити фарби, і буде обємний кольоровий декор, можна пудрою для ембосингу засипати, а можнаааа дозволити собі релакснути і отримати на виході КОСМОС!!!
Все таки, для мене, міксед медіа, це в першу чергу - релакс, це абсолютний відрив від шаблонів/стандартів.....це просто МЕДИТАЦІЯ!!! І саме тоді, на виході получаються душевні роботи. Невеличке відео, з якого ледве вирізала свій голос)))) бо щебетало мале над вухом багацько)))) і взагалі, редагування відео у форматі, який не читається відеоредактором, ще таке собі задоволення.
Сьогодні ми з Сашиком були в кінотеатрі, і я, стидоба мені)))) перший раз дивилась мультфільм в окулярах 3d !!! І Саша))) дивились "Добрий динозавр", дуже класнючий мультик!!!

деталі можна подивитись ось тут
Натхнення усім, повірте, СкрапЕго завжди має чим здивувати!!! Бачили наші новинки? Гудзики????? ААААААА хочу всі!!!!! А ви?

2 коментарі:

  1. Надюнь, ну ты вдохновлялка!!!!!!! Хочу сразу миксовать! )) Надо срочно доставать краски, маски и пасты!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ))))) срочно бери фарби і міксуй!!!! Ксюшик дякую за теплі слова!!!!

      Видалити