неділю, 19 червня 2016 р.

Ботаніка і мої листівочки))) а ще моя нова ДК

Привіт усім!!! Сьогодні чудесна неділя, ароматне свято Трьох святих, ми були у церкві, погуляли по парку, зараз Олег і Сашка пішли кататись на прогулянковому короблику по Десні, а я вирішила показати вам свої листівочки. В SKI вийшло нове завдання - Ботаніка!  І мене дуже-дуже воно надихнуло....створила листівочки...хотілось в стилі такому ЕКо-ЕКО...але в мене вийшов лайт-фрістайл-еко)))) Давайте переглянемо....


Квіточки - засушені справжні, покривала Прозорим медіумом, квіти залишала на ніч, щоб точно все підсохло і добре "зацементувалось".
Ну і я не я, без синього кольору....яскравого як небо...і бездонного як море....
А ще у мене є супер чудесна новина!!! З липня я дизайнер команди виробника штампів для скрапбукінгу із Індії The Peek-a-boo Designs!!! Для мене це було дуже несподівано і дуже приємно, що мене запросили. І за лаштунками я уже знаю такі смачні у них зовсім скоро вийдуть новинки, що міміміміммі!!! І це не тільки штампи, але тстстстстс я вам нічого не говорила. До речі, якщо вам сподобаютсья штампи - пишіть мені, у них дешева доставка до нас ,відносно виробників із США. Баннеру дизайнера поки не маю, тому покажу вам основний баннер моєї нової ДК!!! надіюсь часу мені вистачить на все)))
Гарного вам літа та просто хорошого настрою!!!!


7 Dots studio

10 коментарів:

  1. Вітаю! Молодчинка!!!!
    Твій синій колір - неймовірний! ))

    ВідповістиВидалити
  2. love these cards!! wow!! thanks for joining us at the 7 Dots Studio challenge this month!!

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з новою ДК! Гарні листівки - люблю еко)

    ВідповістиВидалити
  4. Great cards! Loving the rustic look! Thank you for joining the 7 Dots Studio challenge!

    ВідповістиВидалити
  5. Absolutely fabulous work!!! OK i'm sending my address for those cards...he he he...Thank you for joining us in 7Dots challenge Gardening theme...

    ВідповістиВидалити
  6. Lovely cards, very 'gardening themed' and I love the color combination! Thank you for joining 7 Dots studio challenge this month!

    ВідповістиВидалити
  7. Gorgeous cards! Thank you for joining the 7 Dots Studio challenge!

    ВідповістиВидалити