понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Сова і нова моя улюблена ДК

Привіт, сьогодні мій привіт для вас дуже-дуже гарячий!!! І радісний!!! А знаєте, що в ScrapEgo оголошено уже нову ДК ??? ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ я там є!!! Це для мене дуже-дуже важливо, і я дуже-дуже щаслива, що найближчі пів-року буду надихати читачів у складі такоі dream Team !!! Мрії здійснюються, повірте, я точно знаю!!! І для того, щоб вони здійснювались потрібно працювати над собою, і розвиватись, і вчитись і ще багато різних і ))))) Ура)))) І я вам несу хвилю натхнення, у нас просто МЕГА крута дошка в цьому місяці!
І моя сова....

ЦЕ такий альтер скрап, який я люблю. Для мене він потрібний і я в ньому бачу смисл, вагон смислу!!! Такий мотиватор стимулює мене бігти і творити, і працювати, і прагнути чогось більшого, сильнішого і ще кращого, повірте, завжди є чому вчитись!
З нуля, як я люблю)))) Процес створення я описала ось тут, все просто, головне почати!
Люблю поєднувати різні речі, які здаються не поєднувальними))) Запрошую вас до завдання, ще є купа і вагон часу, щоб створити свій альтер чи звичайний скрап, чи що вам нашепоче наша дошка, а вона не те, що шепоче, вона кричить про творчість!!!! Гарного вам настрою!!!



В роботі використала:
Спрей Чистое небо
Спрей Черная кошка
Медиум Глянец
Грунт белый
Текстурная паста Гладкая
Текстурная паста Прозрачная
Клей Универсальный


Ризикну взяти участь у завданні від


Штампувальня - і мої кольори осені якраз такі, трішки морозні,   в рожево-голубому вранішньому тумані, із присмаком терпкості і холодного пронизуючого вітру......адже осінь, це далеко не завжди сонце і гарячі кольори......
Галерея ПЧ СкрапМир в роботі використала картинку із набору Рустик Зима

2 коментарі:

  1. Надія, вітаю Вас! Творчого натхнення і подальших успіхів у роботі в ДК! Дякую дуже за Вашу роботу для завдання від блогу LZ, а також за Ваше бачення осені ;)

    ВідповістиВидалити