суботу, 26 березня 2016 р.

ніжна ніжність....

Суботні всім вітання! Я маю вихідний)))) У нас сонечко, у людей Пасха, а я пекла пиріжки....Життя таке життя....і хочеться уже весни...тепла....і багацько-багацько сонечка....Закликаємо? SKI вийшло нове чудесне завдання - у нас дуже ніжна і дуже красива дошка натхнення. Мені вона нагадала найніжніший день, в житті кожного із нас, весілля....

В основі - рамка Scrapiniec , яка покрита грунтом+структурною пастою+спреями від ScrapEgo.
Хотілось такої мімімімімшечки....
Бувають такі щасливі моменти, які особливо оберігаєш в своїй душі....я часто люблю передивлятись весільні фотографії.....такі справжні і щирі емоції....такі світлі і чисті почуття....таке КОХАННЯ....
ІІІІІІІІІІІІІІІ цих молодят я знимкувала в свої архіви, там звісно був крутий фотограф, і він знимкував для них і родини, а я собі для себе))))
Для декору використала скрап папір СкрапМир Baby Girl. Мені подобається використовувати папір не за призначенням)))  Як відкрила упаковку скрап паперу, так відразу і знала, що буде він ідеально гармоніювати в рамочці.....Такий уже ніжний, такий світлий...сердечки, палітра......ну правда, весільний!!! А вам як? Буває що не за призначенням?

Хорошого вам настрою, позитиву і весняної погоди!!!! І обов"язково загляньте на наше завдання, ось яка красивуща дошка натхнення:

 

2 коментарі: