понеділок, 24 лютого 2014 р.

Листівки на майдан

дівчата, звертаюсь до всіх, хто розділяє наші переживання в нелегкі часи нашої держави. прошу долучитись до проекту "Листівки на майдан" далі копіюю слова Любці Пастушенко, організатора проекту


Cкрап-проект який міг би об’єднати творчих людей. Але об’єднати не просто так, а для підтримки людей які постраждали, та для вшанування пам’яті тих хто загинув.
Отже. Думаю це мають бути якісь листівки, з українським характером революції. Про фрази які мають бути написані на першій сторінці - будемо голосувати. В середину хочеться віршів, які написали багато талановитих, небайдужих українців. Можна написати свій власний вірш.

Куди дівати ці листівки? Ідей багато, але потрібно спільно вирішити як краще. Можна в кожному місті обрати людину яка надішле сім’ям загиблих героїв, або тим хто брав-бере участь у подіях які відбуваються в столиці. Думаю це не буде дуже складно в кожному місті, своїм, взнати адреси. І думаю буде підтримкою, коли зі всієї України сім’я отримає листівки з написаним від руки віршем і словами підтримки.
Цей проект не створюється для фінансової вигоди. Всі листівки будуть створені за особисті кошти кожного майстра. Кількість на ваш розсуд, фінансову і фізичну змогу.

Хочеться щоб ідею підтримали. А ми всі разом, вірю, можемо! І буде нам момент коли можна всі переживання, емоції і думки показати на папері.

Наша родина втратила героя майдану - молодого 27-річного Сашка Храпаченка, який загинув від кулі снайпера. Вічна йому пам’ять! В честь Сашка і хочеться розпочати проект.

Північ - Південь, Захід - Схід, єднаємось?
Хто хоче "пишіться" у коментах. Робіть перепост. Всі ідеї і побажання приймаю. Якщо нас назбирається хоча б 20-30 людей - зробимо свій паблік, там і спільно опублікуємо правила.

2 коментарі: