середу, 9 листопада 2016 р.

Альтер для СкрапЕго

Привіт, добрий вечір, хорошого вам дня!!! Я знову щаслива)))) А от чого б і ні)))) Чого і вам бажаю. Знаєте, буває таке у мене - абсолютно не лежить душа до скрапу, більше того, хочеться узяти, скласти усе в коробку і викинути в мусорку, ага, буває, правда, правда! З появою нової камери, таких депресух у творчості поменшало)))) В такі дні. я просто заряджаю батарею і йду гуляти містом, щось знимкую, десь розглядую архітерктуру, десь людей)))) І так може бути з неділю. А тоді, враз, одного дня, відчуваю, що руки чешуться до фарб, от саме тоді я сідаю, і творю. І в такі дні, зазвичай, я роблю проекти для своїїх ДК по графіку на місяць)))) А потім знову гуляю.
Сьогодні альтер, була у нас, в ScrapEgo угадайка ДК. Дівчата в ДК сказали, що мене б упізнали)))) А от з читачами довго ніхто не наважувався мій альтер відгадати)))


Жив був собі гарбуз, і тут я вирішила його пофарбувати. Так він свіжий, і я незнаю наскільки це довговічна штуковина. Але от, захотілось і усе.
Текстура і фактура там ОГОГОГОГОШЕЧКИ))))
І таки квіточки Фрітані я люблю)))) Як виявилось ніжно і сильно, кльові такі.
Кракелюр, медіуми, текстурка, спреї, гліттер, ембосинг, вирубка і альтер готовий)))
А результати і нашу dream Team можна глянути ось тут.
І трішки про насущне, у мене блоггер глючить - не дає вставляти фотки. Через Мазілу (((( Через Хром усе працює. гугл диск не забитий, кеш, історію, куки чистила. Може хто знає, як то лікувати? З мене кава! До речі, хто у мене тут є із Чернігова? Давайте пити каву разом!!!

В роботі використала багацького улюбленого Его
Текстурки Груба і Гладка
Грунт БІлий, Гессо Біле
спрей Tutti-frutti" - "Голубика"
Краска-спрей ScrapEgo "Винтажная роза"
Краска-спрей "Чёрная кошка
Пудра для ембосингу Черна
Клей
Гудзики Синій мікс
Медіум Глянець
Кракелюр Сливовий
Кракелюр Голубий 

2 коментарі:

  1. Ого!! так это тыковка? Я в скрапэго видела и тоже угадала тебя по текстуре, но не поняла, что это гарбузик, думала может лампочка перевернутая)) Люблю твои текстуры!!

    ВідповістиВидалити