четвер, 28 березня 2013 р.

Кулінарний танець


цей блокнотик зробила для своєї найдорожчої у світі мамусі!!!! усе, що роблю вперше получається для мами))) вона у мене людина тонкої душевної організації, дуже любить ромашки, синій колір і готувати різні страви, тому поєднувати мені було легко, блокнотик дуже швиденько зробила, результатом задоволена. фотки ще робились, до того як я чуть навчилась їх редагувати)))
з поштою якась біда, чи зима винувата чи яка біда, але чомусь цей чудо-блокнотик ще не потрапив до мамулічки, уже місяць йде!!! таке враження, що я його в Африку відправила ))) а не до мами



блокнотик робила по  своєму МК  якось у мене получається, що мені простіше глянути на багато всього в неті, тоді зробити собі свою "просту версію побаченого". і получаються в мене такі собі любительські МК, надіюсь комусь із вас вони допоможуть зробити так як я або ще й краще! якщо ви вмієте ще краще, кажіть мені, щоя не так роблю.
у мене тут в Запоріжжі є улюблений магазин всілякої дрібноти для декору, заходжу в нього і прошу дайте мені щось подібне на бабу Ягу (це ще було коли я робила Гаваї паті) получила жабку, ясен красен, дівчата з мене посміялись і кажуть "у нас все такое одухотворенное". я це до того, що на цей раз я до них забігла і кажу "давайте ваше одухотворенное" і получила чудесну балеринку. от якраз про мою маму - таку ніжну, світлу, легку - як балеринка. тому і блокнотик отримав назву Кулінарний танець.














4 коментарі:

  1. Очень красивый блокнотик, становится еще замечательнее, если учитывать, что для мамы :) Я просто обожаю ромашки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ymasya, дуже дякую за теплі слова, ось нехай ще доїде щасливо!

      Видалити
  2. Мамочки всегда вдохновляют на красивости!!!
    Да, наверное из-за погоды перебои с почтой. Я из России письмо жду.. наверное к лету придет ((
    Как у вас там со снегом, кстати? Мы потихоньку откапываемся.

    ВідповістиВидалити