пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Заявочка в ДК

Привіт усім)) Хто мене не знає - то я скрапо-ман, скрапо-фея, скрапо-мама і скрап залежинй чоловік. Кожен рік я собі обіцяю менше робити, менше творити, і нічого з того не виходить))) Навіщо себе обманювати, подумала я і вирішила подати заявочку в ДК Скрапочка. Конкретно із цим чіпиком не знайома, але чіпборд люблю всією душею, і часто, та практично завжди тулю його у свої роботи) Давайте подивимось мої най-най улюбленіші роботи.
І мої улюблені стилі - міксед медіа, фрістайл та КАС.
Почну із сторіночки, люблю їх ніжно, в ній використала чіпик- сердечки, як акценти роботи.
Ось тут відео МК по цій сторіночці



І ось ці ніжні-ніжні листівочки
А ще дуже люблю рамочку для весільних фото, міксед може бути у мене ніііііііііііжним))) аха)))

Ну і я буду не я, без яскравих фарб))) Лякати нікого не хочу, просто, щоб знали, я іноді люблю "вирви глазик" , а чого б і ні))))
АТС можна роздивитись тут
Шо я вмію робити із чіпбордом? Різне))) І фарбувати, і глосити, і ембосити, і навіть ним штампувати, аха))) Головне аби чіп то витримав, що я ним хочу робити))) На цій АТСочці чіпик сердечко, вкрите золотою акриловою фарбою шарів так в 6 )))

Ну і трішки КАСу, деталі тут
Ось така у мене різноманітна творчість, яку люблю ніжно. На разі ні в якій ДК чіпборду не є, але хочу. По обов"язкам в ДК дуже-дуже стараюсь бути відповідальною, і люблю графік, тоді встигну все))))

Удачі мені!!!!

2 коментарі:

  1. ах какая милая страничка!!!! удачи в наборе :-).

    ВідповістиВидалити
  2. Надюша, работы просто великолепны!!! Рамка прям за живое тронула ;) Спасибо за заявку!!! Желаю удачи ;)

    ВідповістиВидалити